WEDSTRIJD T-Interim Borgerhout - Action 21 Charleroi  2 - 6

DATUM 11-11-2002  21:15

DOELPUNTEN 4' Medina (0-1), 5' El Moussaoui (1-1), 13' Boukamir (1-2), 19' Medina (1-3), 24' Salazar (1-4), 39' Rosa Lima (1-5), 40' Boujouh (2-5), 40' Rosa Lima (2-6)

VERSLAG Action 21 begon goed aan de match en na een eerste poging van Salazar (3') scoort Medina op pas van Soares. Onmiddellijk daarna had hij een kans op de 0-2 maar op de counter brengt El Moussaoui de bordjes in evenwicht. Soares en Medina proberen hun kans waarna Rosa Lima en Boukamir de lat treffen. Op de 13e minuut wordt De Oliveira gehaakt binnen de 6 meter door El Fekri. El Fekri krijgt de rode kaart maar De Oliveira schiet de pénalty over het doel van Vandecaetsbeek. Action buit de numerieke meerderheid uit via Boukamir die een afgeweerd schot van Soares succesvol herneemt. Borgerhout terug compleet dreigt via Hzaine. Een nieuwe poging van Medina wordt eerst nog gekeerd maar net voor de rust scoort hij toch het derde doelpunt voor Charleroi. Na de pauze zet Borgerhout alles op alles maar Action 21 controleert de wedstrijd en Salazar vergroot de kloof tot 1-4 (24'). Cragnaz redt enkele gevaarlijke ballen zodat de thuisploeg niet terug in de match kan komen. In de slotfase schiet Rotsaert nog op de paal en volgen nog doelpunten van Rosa Lima (1-5), Boujouh (2-5) en Rosa Lima zodat de eindscore 2-6 wordt.